GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Που έκρυβε τα όπλα η Ρούπα; Εντοπίστηκε το κρησφύγετο της στον Ωρωπό

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη είχε κρυμμένα τα όπλα και τις χειροβομβίδες η Πόλα Ρούπα στο σπίτι που συνελήφθη στην περιοχή της Ηλιού...


Σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη είχε κρυμμένα τα όπλα και τις χειροβομβίδες η Πόλα Ρούπα στο σπίτι που συνελήφθη στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι άνδρες των Εγκληματολογικών Ερευνών που κάνουν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα με ειδικά μηχανήματα κατάφεραν να βρουν την κρύπτη πίσω από τα ντουλάπια της κουζίνας. Εκεί εντόπισαν δύο καλάσνικοφ, δύο πιστόλια, τέσσερις χειροβομβίδες και αρκετά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Όλα τα όπλα βρίσκονται ήδη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια όπου θα υποβληθούν σε βαλλιστικό έλεγχο με τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής να ελπίζουν πως κάποια από αυτά θα έχουν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες ενέργειες είτε του Επαναστατικού Αγώνα είτε της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, καθώς οι αρχές πιστεύουν πως πίσω από την οργάνωση ΟΛΑ κρύβεται η Πόλα Ρούπα.

Βρήκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ μέσα στο στρώμα

Την ίδια ώρα στο σπίτι της 25χρονης στον Άγιο Δημήτριο, εντοπίστηκαν περίπου 100.000 ευρώ κρυμμένα μέσα στο στρώμα του κρεβατιού, με την αστυνομία να εκτιμά πως προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μαλεσίνα, το φθινόπωρο του 2016.

Το κρησφύγετο της Ρούπα στο Ωρωπό

Μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων που βρέθηκαν στα σπίτια της Ρούπα και της 25χρονης τα τηλέφωνα της αντιτρομοκρατικής πήραν φωτιά. Ένας πολίτης αποκάλυψε και το νέο κρησφύγετο της Ρούπα στην περιοχή του Ωρωπού. Αστυνομικές πήγες αναφέρουν πως το διαμέρισμα ήταν νοικιασμένο τουλάχιστον δύο χρόνια, πιθανόν με τα στοιχεία της 25χρονης συλληφθείσας.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως μέχρι αυτή την ώρα στο σπίτι δεν έχουν βρεθεί όπλα ή εκρηκτικά και οι αρχές θεωρούν πως η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη το χρησιμοποιούσε ως εξοχικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση