GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βίτσας για τη Μόρια: Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι – Δεν υπάρχει δικαιολογία

Στην παραδοχή ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με τη διαχείριση του προσφυγικού ήταν απροετοίμαστες για το δριμύ κύμα ψ...


Στην παραδοχή ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με τη διαχείριση του προσφυγικού ήταν απροετοίμαστες για το δριμύ κύμα ψύχους που έπληξε τη Μόρια προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Στραβελάκη.

«Ειδικά για τη Μόρια δεν υπάρχει δικαιολογία», απάντησε ο κ. Βίτσας ερωτηθείς για την κατάσταση στη Λέσβο, όπου οι σκηνές των προσφύγων και των μεταναστών «πνίγηκαν» στο χιόνι.

«Πιαστήκαμε απροετοίμαστοι λόγω της σφοδρότητας των καιρικών συνθηκών, η Ελλάδα δεν είναι προετοιμασμένη για τέτοια σφοδρά καιρικά φαινόμενα», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και κατέληξε: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Τόσο εγώ όσο και ο κ. Μουζάλας δεν θέλαμε να συμβεί αυτό το πράγμα».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση