GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φαβορί κόντρα στο κίνητρο στα Τρίκαλα

Όλα δείχνουν ότι ο αγώνας ανάμεσα στα Τρίκαλα και στον Αστέρα Τρίπολης  θα διεξαχθεί κανονικά και φυσικά οι Αρκάδες είναι το φαβορί όμω...


Όλα δείχνουν ότι ο αγώνας ανάμεσα στα Τρίκαλα και στον Αστέρα Τρίπολης  θα διεξαχθεί κανονικά και φυσικά οι Αρκάδες είναι το φαβορί όμως οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο της διάκρισης σε έναν θεσμό, στον οποίο πάντα υπάρχουν εκπλήξεις.  
Οι Θεσσαλοί σίγουρα δεν λένε «όχι» και σε μια καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας. Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της αποστολής, ο τεχνικός του ΑΟΤ, Γιώργος Γεωργιάδης υπολογίζει στις υπηρεσίες των νεοαποκτηθέντων Ρομπέρ και Μαρουκάκη.
Αναλυτικά η 19άδα: Σιδεράκης, Αθανασόπουλος, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Αρναρέλλης, Τοπτίδης, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Καμπλιώνης, Μαρουκάκης, Κατσαντώνης, Ρομπέρ.
Ανανεωμένος θα παρουσιαστεί ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε να «δώσει ανάσες» σε αρκετούς παίκτες. Συγκεκριμένα οι Μανιάς, Μάσα και Ντοναρούμα έμειναν εκτός αποστολής προκειμένου να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους. Αντιθέτως πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα, ο νεαρός Γιάννης Μπαστιανός, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν από λίγες ημέρες.
Ακολουθεί η αποστολή των Αρκάδων όπως γνωστοποιήθηκε την Δευτέρα (9/1), η οποία απαρτίζεται από τους : Κοζίτσκι, Αθανασιάδη, Γιαννούλη, Μπέρτο, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλο, Ίγκορ, Ντούντου, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Δημούτσο, Καλτσά, Κώτσιρα, Μπαστιανό, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση