GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Αρκετά με τα παιχνίδια των μαθητευόμενων μάγων του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκ...


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην πολιτική επιτροπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «ο ξέφρενος κατήφορος συνεχίζεται», ενώ τόνισε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της χώρας. «Εμπιστευτείτε μας, ξέρουμε πώς να φέρουμε δουλειές στην Ελλάδα, έχουμε σχέδιο, είμαστε προετοιμασμένοι», σημείωσε.

«Κάποιοι έχουν το θράσος σήμερα να γιορτάζουν τη μαύρη επέτειο, όπως έχει καταγραφεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε τα δύο τελευταία χρόνια η Ελλάδα πρόβαλε στον κόσμο τον χειρότερο εαυτό της. «Οι πολίτες κατάλαβαν ότι η έξοδος από την κρίση περνά από τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, απαιτούν από τους πολιτικούς να τους πουν την αλήθεια. Όσο παρατεινόταν η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, τόσο δυσκολότερη γινόταν η ανάπτυξη», δήλωσε.

«Η πλειονότητα των πολιτών γνωρίζει ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαία προϋπόθεση για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. Μόνο εάν αλλάξει το κράτος, θα μπορέσει η οικονομία να πάρει μπρος. Όλα αυτά τα έχει αντιληφθεί η πλειοψηφία του λαού, που θέλει μια κυβέρνηση μεταρρυθμιστική, που θα οδηγήσει τη χώρα στη βιώσιμη ανάπτυξη. Μια κυβέρνηση για τη νέα δημοκρατία που πρέπει να ανατείλει μετά το σκοτάδι του συριζαϊκού αυταρχισμού», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επεσήμανε ότι η πολιτική αλλαγή είναι σήμερα επιτακτική ανάγκη, καθώς και ότι ο ελληνικός λαός είναι σήμερα πιο ώριμος και πιο υπεύθυνος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι η κατάσταση στη χώρα γίνεται μέρα με τη μέρα πιο απελπιστική. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ σέρνεται» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόεσθεσε ότι οι υπερβολικές απαιτήσεις των εταίρων έχουν να κάνουν με την αναξιοπιστία της κυβέρνησης. «Η ανικανότητα, η αναξιοπιστία και η διγλωσσία οδηγεί τους εταίρους μας σε υπερβολικές απαιτήσεις», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε πως η κυβέρνηση δίνει ευκαιρία στις πιο ακραίες φωνές να επαναφέρουν τη συζήτηση για το Grexit. «Αρκετά πια με τα παιχνίδια των μαθητευόμενων μάγων του ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

«Ο κ. Τσίπρας παίζει την τύχη της χώρας στα ζάρια» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανέφερε ότι το πιο πιθανό είναι ότι στο τέλος θα δεχθεί τα πάντα, αλλά έχει ανάγκη από χρόνο για να πείσει για την επόμενη κυβίστηση του. «Εκτός κ αν θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, στήνοντας νέα τεχνητά διλήμματα. Αφού δεν μπορεί, ας κάνει στην άκρη, εμείς είμαστε έτοιμοι. Εμείς με την αίσθηση της ιστορικής ευθύνης είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τη χώρα στην κανονικότητα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι καθήκον μας να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, όχι όμως ο καθένας μόνος του αλλά όλοι μαζί, όχι διχασμένοι αλλά ενωμένοι. Η αποτυχία του κ. Τσίπρα δεν είναι αποτυχία της Ελλάδας. Η Ελλάδα θα σηκώσει και πάλι κεφάλι, κυρίως με τη δύναμη της αλήθειας. Είναι ο μοναδικός δρόμος και αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσω», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση