GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντινούπολη: Ο δράστης βγήκε από το κλαμπ ως "πελάτης" που γλίτωσε

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΚΩνσταντινούπολη για το εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της πολύνεκρης χθεσινοβραδινής επίθεσης στο ...


Συναγερμός έχει σημάνει στην ΚΩνσταντινούπολη για το εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της πολύνεκρης χθεσινοβραδινής επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας που σκόρπισε τον θανατο με ένα όπλο, δεν είναι Τούρκος πολίτης. 

Οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του από κάμερες ασφαλείας σε σταθμούς εισόδου στη χώρα, χωρίς άλλα στοιχεία. To Κουρδικό PRR αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην επίθεση, λέγοντας ότι ποτε δεν θα χτυπούσε απλούς πολίτες. Τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι είναι μέλος της οργάνωσης Ταξιαρχίες του Τουρκιστάν, που συνεργάζεται με το Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιβεώνεται επισήμως ούτε έχει υπάρξει ανάληξη ευθύνης. 

 

"Επαγγελματίας" - Πυροβολούσε επί 7 λεπτά, αλλάζοντας γεμιστήρες και ρούχα

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα και αυτόπτες μάρτυρες, ο ένοπλος - που δεν έιχε ντυθέι Άγιοςο Βασίλης όπως αναθέρθηκε αρχικά -  σκότωσε τον αστυνομικό και έναν πολίτη που βρισκόταν στην εισοδο και στη συνέχεια μπήκε στο γεμάτο μαγαζί. 

Επί 7 λεπτά πυροβολούσε με καλάσνικοφ αδιακρίτως το πλήθος ενώ άλλαξε με δεξιοτεχνία 5 γεμιστήρες. Μέσα σε 7 λεπτά πρόλαβε και έριξε 120- 180 σφαίρες, σκοτώνοντας 39 ανθρώπους και τραυματίζοντας 60. Τέσσερις άνθρωποι χαροπαλεύουν. 

 Στο τέλος άλλαξε το σακάκι του, άφησε το όπλο του στο σημείο της επίθεσης και βγήκε από το μεγαζί ως "πελάτης" που γλίτωσε από το μακελειό.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ένοπλος μπήκε στο μαγαζί με σκούρο μπουφάν και βγήκε με λευκό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση