GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Να κλείσουν γρήγορα οι εκκρεμότητες

Την ανάγκη να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατό οι εκκρεμότητες προκειμένου να επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα υπογράμμισε ο Γερούν Ντάισελ...


Την ανάγκη να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατό οι εκκρεμότητες προκειμένου να επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα υπογράμμισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

«Ενθαρρύναμε τους Έλληνες να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προκειμένου να επιστρέψουν οι θεσμοί το γρηγορότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup και έκανε θετική αναφορά στα αποτελέσματα της οικονομίας.

Υπογράμμισε μάλιστα πως θα ξεπεραστούν οι στόχοι του 2016 για τα δημοσιονομικά καθώς και ότι η οικονομία ανακάμπτει γρηγορότερα από ό,τι αναμενόταν. Τόνισε εξάλλου ότι «υπάρχει σαφής κατανόηση πως η ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι στόχος όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση