GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρό το ύποπτο όχημα έξω από την Τράπεζα Ελλάδας - Έληξε ο συναγερμός

Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην αστυνομία αφού ύποπτο, κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, ...


Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην αστυνομία αφού ύποπτο, κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας,  στην οδό Ομήρου, απέναντι από τον αριθμό 5.

Έπειτα από σχεδόν δύο ώρες ολοκληρώθηκε από το τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, η έρευνα και έληξε ο συνάγερμος αφού, όπως διαπιστώθηκε, δεν υπήρχαν εκρηκτικά.

Το όχημα παρελήφθη από την Αστυνομία και θα ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος έχει δηλώσει την κλοπή το περασμένο Σάββατο 7/1/2017, στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Το όχημα προκάλεσε την περιέργεια του αστυνομικού που φρουρεί την Τράπεζα της Ελλάδος, ο οποίος επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, ζητώντας στοιχεία με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας.

Αμέσως έγινε κινητοποίηση, αποκλείστηκε η οδός Ομήρου και αυτή την ώρα μεταβαίνει στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ελέγξει αν είναι παγιδευμένο.

Φωτογραφίες από το φωτορεπόρτερ του news, Γιάννη Κέμμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση