GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σώρρας: Θα κατέβω στις εκλογές για να απελευθερώσω την Ελλάδα

Στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» εμφανίστηκε χθες ο πολυσυζητημένος Αρτέμης Σώρρας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα είναι υποψήφιος με τον...


Στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» εμφανίστηκε χθες ο πολυσυζητημένος Αρτέμης Σώρρας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα είναι υποψήφιος με τον φορέα του στις επόμενες εκλογές, και φυσικά ότι διαθέτει εκατοντάδες δισεκατομμύρια.

Ο κ. Σώρρας επέμεινε ότι είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δισ., τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα λεφτά... Υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2,8 τρισ. δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει μετατραπεί σε πολιτικό φορέα και στις επόμενες εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας θα κάνει κόμμα και θα είναι υποψήφιος.

«Είμαστε πια πολιτικός φορέας και θα κατέβω στις εκλογές ως “Ελλήνων Συνέλευσις” με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση