GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραματικές ώρες στον ΔΟΛ - Αναστολή έκδοσης για "Βήμα" και "Νέα"

Δραματικές ώρες για τον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ). Όπως όλα δείχνουν, το φύλλο του “Βήματος της Κυριακής” που ...


Δραματικές ώρες για τον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ). Όπως όλα δείχνουν, το φύλλο του “Βήματος της Κυριακής” που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες θα είναι το τελευταίο, αφού σε αυτό θα ανακοινώνεται, σε πρωτοσέλιδο άρθρο, η αναστολή της κυκλοφορίας των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» για οικονομικούς λόγους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης θα γίνεται λόγος για αδυναμία του Οργανισμού να υποστηρίξει την εκτύπωση των εφημερίδων του και την απρόσκοπτη λειτουργία των άλλων μέσων που διαθέτει, καθώς «οι πιστώτριες τράπεζες αποφάσισαν να δεσμεύσουν -και δέσμευσαν- προς όφελός τους, έναντι των δανείων που έχουν χορηγήσει, κάθε έσοδο του Οργανισμού, είτε αυτό προέρχεται από την πώληση των εφημερίδων είτε από την καταχώριση εμπορικών διαφημίσεων».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο άρθρο, με τίτλο «Ποιοι στραγγαλίζουν τον Τύπο», θα αναφέρεται ότι οι πιστώτριες τράπεζες (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Πειραιώς και Eurobank) αποφάσισαν την ένταξη του ΔΟΛ σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης µη λαμβάνοντας καμία πρόνοια για τη συνέχιση των εκδόσεών του, ενώ θα υπογραμμίζεται ότι απορρίφθηκε και το αίτημα ενδιάμεσης χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση