GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τον Τραμπ: Δεν είναι η σωστή επιλογή για τις ΗΠΑ

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε ότι δεν ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και πως δεν τον...


Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε ότι δεν ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και πως δεν τον θεωρεί σωστή επιλογή για αυτή τη θέση.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ υποστήριξε τη Μέριλ Στριπ η οποία κατά την ομιλία της στη φετινή τελετή για την απονομή των Χρυσών Σφαιρών εξαπέλυσε επίθεση στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Δεν υποτίθεται ότι αυτός πρέπει να διοικεί τη χώρα; Δεν τον ψήφισα, δεν τον υποστηρίζω, δεν νομίζω ότι είναι η σωστή επιλογή για τις ΗΠΑ. Αυτήν τη στιγμή πρέπει μόνο να ελπίζουμε ότι δεν θα καταστρέψει τα πάντα. Πρέπει να ελπίζουμε ότι θα κάνει αξιοπρεπώς τη δουλειά του γιατί αν αποτύχουν οι ΗΠΑ, θα συμβούν άσχημα πράγματα. Όμως δεν βλέπω καλά σημάδια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση