GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Βομβιστική επίθεση στη Σμύρνη - Νεκροί δυο από τους δράστες

Τουλάχιστον ένας αστυνομικός και ένας υπάλληλος του δικαστηρίου της Σμύρνης όπου νωρίτερα σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκαν, μετέδω...


Τουλάχιστον ένας αστυνομικός και ένας υπάλληλος του δικαστηρίου της Σμύρνης όπου νωρίτερα σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκαν, μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην τουρκική αστυνομία.

Αστυνομικοί νωρίτερα πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο φερόμενους ως δράστες της επίθεσης και αναζητούν έναν τρίτο, μετά την έκρηξη έξω από δικαστήριο της Σμύρνης. Ο πρώτος απολογισμός που μεταδόθηκε έκανε λόγο περί τουλάχιστον 10 τραυματιών που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Η έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο όχημα, δήλωσε στο CNN Turk ο γενικός γραμματέας του δήμου των κατοίκων της Σμύρνης Μπουγκρά Γκιοκτσέ.

Πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας δήλωσε στο Reuters πως μετά την έκρηξη η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε δύο ύποπτους ως δράστες της επίθεσης ενώ το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε πως οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για έναν τρίτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση