GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουζάλας: Χρησιμοποιείται το προσφυγικό για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την εκτίμηση ότι χρησιμοποιείται το προσφυγικό ζήτημα «για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», εξέφρασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζ...


Την εκτίμηση ότι χρησιμοποιείται το προσφυγικό ζήτημα «για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», εξέφρασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, τονίζοντας ότι «για να γίνει αυτό, πρέπει χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ».

Ερωτηθείς σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσβος, ο κ. Μουζάλας τόνισε: «Αν είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ένωση Ξενοδόχων στη Λέσβο, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα (στο νησί)», και υπογράμμισε ότι «το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία».

Ο κ. Μουζάλας προανήγγειλε ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι σε όλη τη χώρα, καθώς και ότι θα δημιουργηθούν δομές χωρητικότητας 500 ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση