GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταξιτζής ανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις πελάτη του

Μια σοκαριστική εμπειρία έζησε ένας άντρας στο Λίβερπουλ, με πρωταγωνιστή τον οδηγό ταξί τον οποίο επέλεξε να τον μεταφέρει στον προο...


Μια σοκαριστική εμπειρία έζησε ένας άντρας στο Λίβερπουλ, με πρωταγωνιστή τον οδηγό ταξί τον οποίο επέλεξε να τον μεταφέρει στον προορισμό του. Ο ταξιτζής, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, την ώρα της διαδρομής κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του και ζήτησε από τον έκπληκτο πελάτη να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις.

Ο αυτοκινητιστής, ονόματι Khaldon Mohammed, παντρεμένος με δυο παιδιά, κάθισε στο εδώλιο του Crown Court στο Λίβερπουλ και κρίθηκε για την πράξη του. Ο 30χρονος οδηγός ισχυρίστηκε ότι ο επιβάτης ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία και εκείνος συμφώνησε «από περιέργεια». Το δικαστήριο ωστόσο δε πείστηκε και τον καταδίκασε σε κάθειρξη έξι χρόνων. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αναφέρθηκε ότι ο πελάτης μετά το περιστατικό τηλεφώνησε σε μια φίλη του. «Η φωνή του έτρεμε, έπειτα ξέσπασε σε υστερικές κραυγές λέγοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού», ανέφερε ο εισαγγελέας. 

Η φίλη του θύματος, κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασαν οι ένστολοι στο σημείο που βρισκόταν ο άντρας, τον βρήκαν να «κλαίει υστερικά». Όπως ειπώθηκε στη δίκη, το θύμα επιβιβάστηκε στο ταξί έπειτα από μια βραδινή έξοδο, το 2015. Βρισκόταν σε κατάσταση μέθης «αλλά δεν ήταν τόσο μεθυσμένο ώστε να μη θυμάται τι συνέβη». Ο ίδιος κατέθεσε ότι ο ταξιτζής κατά τη διάρκεια της διαδρομής του μιλούσε διαρκώς, αλλά επειδή βρισκόταν στο πίσω κάθισμα δεν άκουγε καλά τα όσα του έλεγε. Έτσι τον προσκάλεσε να καθίσει στο μπροστινό κάθισμα, όπως και έγινε. «Ο κατηγορούμενος, άρχισε να ρωτά το θύμα για το σεξουαλικό του προσανατολισμό και ξαφνικά ξεκούμπωσε το παντελόνι του και ανάγκασε τον πελάτη σε στοματικό έρωτα. Ο δράστης πίεσε το θύμα και όταν τελείωσε, άνοιξε την πόρτα και έφυγε τρέχοντας...», τόνισε ο εισαγγελέας. 

 

 

 

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση