GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδόφιλος προπονητής αυτοκτόνησε με σακούλα μέσα στη φυλακή

Προκαλώντας στον εαυτό του πνιγμό, με μια πλαστική σακούλα, ένας 63χρονος προπονητής ποδοσφαίρου έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στη φυλ...


Προκαλώντας στον εαυτό του πνιγμό, με μια πλαστική σακούλα, ένας 63χρονος προπονητής ποδοσφαίρου έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στη φυλακή όπου κρατούνταν.

Ο 63χρονος Αντόνιο Μάτσι ήταν προπονητής ποδοσφαίρου της ομάδας Νέων της Αλεσάντρια της Ιταλίας. Συνελήφθη πριν από δύο ημέρες για κακοποίηση ανηλίκων.

Ο 63χρονος κακοποιούσε ανήλικα αγόρια για περίπου 30 χρόνια, όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψή του.

Ο Μάτσι είχε αναγνωριστεί σε ένα μπαρ από ένα αγόρι, που είχε κακοποιήσει πριν από χρόνια, ενώ έφευγε με το αυτοκίνητο, παρέα με ένα νεαρό άνδρα. Σε έφοδο της αστυνομίας, βρέθηκε σπίτι του με ένα 14χρονο. Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν πολυάριθμα βίντεο με σκηνές σεξ με άλλους ανηλίκους.

"Είχα ζητήσει να μείνει σπίτι με περιοριστικά μέτρα, γιατί σκέφτηκα ότι είναι ανεπαρκή η φυλακή για να προστατεύσει την ασφάλεια του," τόνισε ο δικηγόρος του Μάσιμο Ταγκιάσο. "Ποτέ όμως θα περίμενα κάτι τέτοιο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση