GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι υποψηφιότητες για τα Οσκαρ - Ο Αστακός του Λάνθιμου για σενάριο

Άρχισε στο Λος Άντζελες η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά Όσκαρ που θα απονεμηθούν στις 26 Φεβρουαρίου... Υποψήφιες για το...


Άρχισε στο Λος Άντζελες η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά Όσκαρ που θα απονεμηθούν στις 26 Φεβρουαρίου...

Υποψήφιες για το 'Οσκαρ καλύτερου α' γυναικείου ρόλου είναι οι ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρουθ Νέγκα, Νάταλι Πόρτμαν, Εμα Στόουν και Μέριλ Στριπ.

Υποψήφιοι για το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου είναι οι Κέισι Άφλεκ, Άντριου Γκάρφιλντ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Βίγκο Μόρτενσεν και Ντάνζελ Ουάσινγκτον.

Για το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου 2017 υποψήφιοι είναι ο Τζεφ Μπρίτζες (Comancheria), ο Μαχερσάλα Άλι (Moonlight), ο Λούκας Χέτζες (Manchester by the sea), ο Μάικλ Σάνον (Νυκτόβια πλάσματα) και Ντεβ Πάτελ (Lion).

Οι υποψήφιες ταινίες για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας είναι οι: Arrival (Η άφιξη), Fences, Hacksaw Ridge (Αντιρρησίας Συνείδησης), Hell or High Water (Πάση θυσία), Hidden Figures, La La Land, Lion, Manchester by the Sea και Moonlight.

Πρώτη με 14 υποψηφιότητες συνολικά έρχεται η ταινία «La La Land»

Οι ακόλουθες ταινίες είναι υποψήφιες για το βραβείο Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας στην 89η τελετή των Όσκαρ:

"Le client" ("Ο εμποράκος"– Ιράν, συμπαραγωγή με Γαλλία), "Les oubliés" (Δανία), "Mr.Ove" ("Ο κύριος Όβε" – Σουηδία), "Tanna" (Αυστραλία), "Toni Erdman" ("Τόνι Έρντμαν" – Γερμανία).

Υποψήφιες ταινίες καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου, είναι ο «Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου και Ευθύμη Φιλίππου. Συνυποψήφιες είναι οι ταινίες: “Hell or High Water” , “La La Land”, “Manchester by the Sea” και  “20th Century Women”

Υποψήφιοι για το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας 2017 είναι οι Ντενί Βιλνέβ (Arrival), Μελ Γκίμπσον (Hacksaw Ridge), Ντάμιεν Σαζέλ (La La Land), Κένεθ Λόνεργκαν (Manchester by the Sea), Μπάρι Τζένκινς (Moonlight).

Δείτε live την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων:  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση