GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φελντέιν: Να ξαναγίνουμε Παναθηναϊκός

Οι Τζέιμς Φελντέιν και Αλεσάντρο Τζεντίλε εκπροσώπησαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των «πράσινων» πρι...


Οι Τζέιμς Φελντέιν και Αλεσάντρο Τζεντίλε εκπροσώπησαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των «πράσινων» πριν από παιχνίδι της Euroleague. Το «τριφύλλι» υποδέχεται αύριο την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με τον Δομινικανό γκαρντ να υπογραμμίζει ότι απέναντι στους «μπλαουγκράνα» θα πρέπει οι «πράσινοι» να ξαναγίνουν Παναθηναϊκός, ενώ ο Ιταλός τόνισε ότι «θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

«Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας. Να ξαναγίνουμε Παναθηναϊκός» είπε αρχικά ο Φελντέιν και πρόσθεσε: «Να είμαστε σκληροί και να παίζουμε έξυπνα. Από το πρώτο λεπτό. Το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Για τον κόσμο μας και για εμάς. Πρέπει να βγούμε και να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Φαβεράνι είναι πολύ καλός. Έχω παίξει απέναντί του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουν πολύ καλό ρόστερ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με τη συμμετοχή του τραυματία Κρις Σίνγκλετον σημείωσε: «Όπως βλέπω είναι εδώ και νομίζω θα γυρίσει. Έχω πίστη σε αυτόν. Προπονείται, νομίζω ότι θα είναι έτοιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση