GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ"! Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ προκαλεί τον Μουλόπουλο...

George J. Prokopakis   Προοίμιο απόλυτου εξευτελισμού Άρθρο του Πρετεντέρη στο ΒΗΜΑ 22/1. Ο απόλυτος σεβασμός στο Γιάννη Πρετεντέρη. Π...

George J. Prokopakis 
Προοίμιο απόλυτου εξευτελισμού
Άρθρο του Πρετεντέρη στο ΒΗΜΑ 22/1. Ο απόλυτος σεβασμός στο Γιάννη Πρετεντέρη. Παίρνει το κύρος του, το οποίο είναι εκατό φορές αυτό του Μουλόπουλου και τον κάνει ρόμπα. Κλαρωτή. Παίζει το ρόλο, ας πούμε, της ελίτ, βγαίνει μπροστά και τραβάει τις γραμμές. Χωρίς περιστροφές και φιοριτούρες.
Η σημασία του εξευτελισμού Μουλόπουλου από τον Πρετεντέρη είναι μεγάλη. Ο Μουλόπουλος υποτίθεται διευθυντής του. Αν το κάνει γαργάρα - βάζω στοίχημα πως θα το κάνει - δηλώνει πως δεν υπάρχει ως διευθυντής. Αν τον απολύσει, όπως θα έπρεπε με κάθε λογική διοίκησης, δε μένει ούτε μέρα. Άσε που θάπρεπε να τον αποζημιώσει και θάπρεπε να πάει στις τράπεζες παρακαλεστός - σιγά μη συμφωνήσουν οι τράπεζες με τον ανύπαρκτο να απεμπολήσουν ένα από τα assets. Ασύμμετρος πόλεμος από τον Πρετεντέρη - μπράβο ρε μάγκα μου. Όπως βλέπετε ο μάγκας δεν είναι ο τζάμπας αλλά αυτός που όταν χρειάζεται παίρνει τις ευθύνες που ο ίδιος κρίνει πως του αναλογούν.
Βλέπετε τα συριζόνια απλώς πουλάνε αξιοπρέπεια ως έμποροι. Ο Πρετεντέρης την έχει. Άντε σιγά-σιγά να τον περιλάβουν και οι υπόλοιποι "υφιστάμενοί του" να τελειώνουμε με το Μουλόπουλο με τρόπο που του αξίζει: γέλιο μέχρις δακρύων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση