GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ Γεννηματά - Παπανδρέου! Η κοινή δήλωσή τους...

Κοινή δήλωση για την συμφωνία συμπόρευσης στην οποία κατέληξαν εξέδωσαν η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου. Αναλυτικά η δήλωσή ...


Κοινή δήλωση για την συμφωνία συμπόρευσης στην οποία κατέληξαν εξέδωσαν η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Αναλυτικά η δήλωσή τους:
Η χώρα πρέπει επί τέλους να αποκτήσει προοπτική εξόδου από την κρίση. Χρειάζεται, γι’ αυτό, ένα καλά συγκροτημένο σχέδιο προοδευτικών αλλαγών στην παραγωγή, στο κράτος, στους θεσμούς, στο πολιτικό σύστημα.
Για να υπηρετηθεί η ανάγκη αυτή, απαιτείται να αποκτήσουν κρίσιμο πολιτικό βάρος οι προοδευτικές δυνάμεις, οι δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, δηλαδή απαιτείται να υπερβούν τη σημερινή αρνητική κατάσταση του πολυκερματισμού τους.
Μια συμπαγής, μέσα στην πολυμορφία της, και ισχυρή Κεντροαριστερά  μπορεί να ωθήσει προς τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα, αφενός, όπως και να ωθήσει σε συνέργειες ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας να μπει τέλος στην κρίση, αφετέρου.
Με αφετηρία τις σκέψεις αυτές για τη χώρα και τους πολίτες, εκφράζουμε την κοινή μας βούληση να συμπράξουμε και να συνεργαστούμε για την ανασύνταξη και την ενότητα της ευρείας δημοκρατικής παράταξης, για την ανασύνταξη και την ενότητα των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της οικολογίας και του πολιτικού φιλελευθερισμού.
Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συμμετάσχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην προσπάθεια ενίσχυσης και ενοποίησης του χώρου, διατηρώντας τη δική του διακριτή φυσιογνωμία, διατηρώντας την πολιτική και οργανωτική του αυτοτέλεια, όπως άλλωστε και οι άλλες συμπράττουσες πολιτικές δυνάμεις.
Το Κίνημα θα συμβάλλει με τη δική του ιδιαίτερη φωνή στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης, πειστικής και ολοκληρωμένης αφήγησης της ενωμένης προοδευτικής παράταξης για το μέλλον της χώρας και των πολιτών της.
Τα περαιτέρω διαδικαστικά και οργανωτικά βήματα της συνεργασίας θα εξειδικευθούν σύντομα, αφού προηγουμένως συζητηθούν στα πολιτικά όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

4 σχόλια

  1. Το ΚΙΔΗΣΟ αποφάσισε να προσχωρήσει στη "Δημοκρατική Συμπαράταξη"...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ποιος θα το κληρονομήσει Ο ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ??? Διότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάτι χρέη περίπου στα 200 εκατομμύρια ευρώ.....

    Όμως αυτός ο λεβέντης Παπανδρέου ΌΤΑΝ έχωσε την χώρα στα μνημόνια και έκανε το ιδιωτικό χρέος ΔΗΜΌΣΙΟ ρώτησε κανένα;;;; ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ διότι δεν υπάρχει ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ από αυτούς του άθλιους πολιτικούς... Η ΣΚΎΛΑ που τους γεννά ζει και τους ξαναγεννά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΈΜΑΤΑ ...κ. Καψαμπέλη ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΤΖΩΡΤΖ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚ

    Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.)
    (Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Δ5-ΗΛ/Β/Φ29/16027/6.8.2010)
    Κ.Ο.Τ. Ι..
    Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Δ5-ΗΛ/Β/Φ.1.20/οικ.878/17.1.2013 οι τιμές που αναγράφονται στο ΦΕΚπροκύπτουν από το άθροισμα Ανταγωνιστικών και Ρυθμιζόμενων Χρεώσεων..

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ (Άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω ή τους βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, όπως προκύπτει από την εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωσή τους κατά το προηγούμενο
    του έτους ένταξης έτος και έχουν ετήσιο οικογενειακό φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, εκκαθαρισμένο κατά το προηγούμενο του έτους ένταξης οικονομικό έτος, μικρότερο από το όριο της Κατηγορίας Β, χωρίς τις εκάστοτε προβλεπόμενες
    μειώσεις εισοδήματος.)

    Ανταγωνιστικές Χρεώσεις (με ισχύ από την 1.12.2016)
    Αν η κατανάλωση είναι μέχρι και 800 kWh ανά τετράμηνο:

    Πάγιο:Μονοφασικών παροχών 2,77 € ανά τετράμηνο
    Τριφασικών παροχών 7,88 € ανά τετράμηνο

    Ενέργεια 1Φ:Όλες οι kWh ανά τετράμηνο 0,02756 €/kWh

    Ενέργεια 3Φ:Όλες οι kWh ανά τετράμηνο 0,03158 €/kWh

    Αν η κατανάλωση είναι άνω των 800 kWh και μέχρι 1700 kWh:
    Πάγιο: Μονοφασικών παροχών 11,13 € ανά τετράμηνο

    Τριφασικών παροχών 22,20 € ανά τετράμηνο
    Ενέργεια:Όλες οι kWh μέχρι τις 1700 0,04030 €/kWh... {{ΓΙΑ ΔΕΊΤΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ}}

    Αν η κατανάλωση είναι άνω των 1700 kWh και μέχρι 2000 kWh ανά τετράμηνο:
    Όλες οι kWh από 1701 και άνω 0,09460 €/kWh... ΔΕΊΤΕ :ΑΠΟ 1701 kWh ..από 0,04030 € στης 1.700.... του ΓΑΜΆΝΕ αν κάψουν 1701 0,09460 € kWh ΌΧΙ ΤΑ ΔΊΠΛΑ ΜΟΝΟ!!!! ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ...
    Αν η κατανάλωση είναι άνω των 2000 kWh ανά τετράμηνο:
    Όλες οι kWh από 1701 και άνω 0,10252 €/kWh

    ΠΗΓΗ ΔΕΗ: https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/TIMOLOGIA-DEC-2016/TIM-XT-DEC-2016/KOT%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF01122016.pdf

    ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ...ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ...ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε....

    ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ..ΚΑΛΑ ΚΆΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ....

    Ρε απατεώνες να έλθω να σας φτιάξω το λογισμικό δωρεάν;;;

    Uros..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ????
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Η ύποπτη τελικά καταστροφή του Καραμανλή
    Μετά το όλεθρο της οικονομίας την περίοδο 90-93,όπου το χρέος ξεπέρασε το 110 %., ακολουθεί μία δεκαετία σταθερότητας στο επίπεδο του περίπου 100% του ΑΕΠ με τη σφραγίδα Σημίτη.
    Έπειτα, ήρθε η καταστροφή.
    Από το 99,8% του ΑΕΠ το 2004, όταν αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή σκαρφαλώνει στο 107,5% του ΑΕΠ το 2006, στο 112,9% του ΑΕΠ το 2008 και στο 127,9% το 2009. Η χώρα μπαίνει στον αστερισμό της χρεοκοπίας. Παρά ταύτα τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς υπουργός της Κυβέρνησης εθνικής καταστροφής του Κωστάκη, συνεχίζουν να σπαταλούν και τα τελευταία οικονομικά αποθέματα της πενιχρής μας οικονομίας, προσλαμβάνοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους, γνωρίζοντας τόσο το έγκλημα που διέπρατταν, αλλά και κρυφο χαμογελώντας μεταξύ τους και ‘’βάζοντας στοίχημα’’, πόσο γρήγορα ΘΑ ‘’ΕΠΕΦΤΕ’’ από πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου. Διαφορετικά ποιος θα τολμήσει από τους δύο να ισχυρισθεί ότι δεν ήξεραν και δεν συναποφάσισαν, όταν ο Σαμαράς έκανε ΔΥΟ χρόνια να αποδεχθεί ότι το έλλειμμα ήταν περισσότερο από 15% κι όταν δεν είπε λέξη για τις επιστολές ΔΟΥΚΑ???

    Δεν είναι ακριβώς γνωστό, αν η ‘’συνεργασία-έρωτας ’’ Σαμαρά Βενιζέλου υπήρχε εξ άρχής, ΄η, εκδηλώθηκε καθ ΄οδόν προς την προδοσία. Σίγουρο όμως είναι ότι συναντήθηκαν στα χαρακώματα της ντροπής.
    Συκοφάντησαν, διαστρέβλωσαν, αγωνίστηκαν , τακίμιασαν ακόμη και με τον Τσίπρα του 3% και του χρυσοφονιάδες του 0,5 %, οι οποίοι φάνηκαν πλουσιοπάροχα οργανωμένοι, κατακαίοντας την Ελλάδα και καταστρέφοντας τα πάντα, τόσο με τη φωτιά και το σίδερο ,όσο και με τις απεργίες των μελών της δημοσιο-υπαλληλικής δικτατορίας, μάσας και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ το γνωστό ‘’γρηγορόσημο’’, λες και τους προετοίμαζαν από καιρό οι βρώμικες ύαινες νταβατζήδες και τοκογλύφοι.
    Έτσι ΔΙΕΛΥΣΑΝ τα πάντα και αποφάσισαν να διαμοιράσουν και τα προγράμματα Παπανδρέου και τα ιμάτια του Πασοκ. Τι ξέχασαν όμως όλοι οι προδότες? Ξέχασαν τις εκατοντάδες χιλιάδες Ή και εκατομμύρια των ΕΝΤΙΜΩΝ οπαδών του κινήματος που έφαγαν ψωμί και λάδι από τον Ανδρέα Παπανδρέου και που πίστεψαν στην ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και στις προθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου.
    Οι τοκογλύφοι, οι νταβατζήδες και όσοι ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΝΕ με διπλές κουτάλες, κατάφεραν αυτό που είχαν σαν στόχο. ΣΑΜΑΡΑΣ πρωθυπουργός, Τσίπρας Αντιπολίτευση, Βενιζέλος κολαούζος της ντροπής και του παραδειγματισμού, χρυσοφονιάδες τρομοκράτες και εκτελεστές ώστε να φοβηθεί ο κόσμος
    Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στο επόμενο βήμα. Είμαστε άραγε ‘’ευχαριστημένοι’’ με όσα περνάμε? Είμαστε ευχαριστημένοι από την πολιτική αθλιότητα του Σαμαρά και του Τσίπρα? Είμαστε άραγε ευχαριστημένοι από την ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ παρουσία του Καμμένου ? Είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τους επαγγελματίες χρυσοδολοφόνους που τρομοκρατούν και ληστεύουν τους Έλληνες ?
    Ποιος είναι ο Τσίπρας του Στρατούλη με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, που αποφάσισε να εκδημοκρατικοποιήσει το φασισμό του Πάνου , και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας? Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε και έσπασε όλα τα ρεκόρ… αναγνωρισιμότητας ως, Ο ! μάνατζερ της αποτυχίας ; Ποιος είναι ο άθλιος πολιτικάντης ψεύτης και συκοφάντης που επιχείρησε να προσβάλει το θεσμό της Προεδρίας?
    Σήμερα, ένας κομμουνιστής και ένας ακροδεξιός σε μια άτυπη(?), άγνωστη για μας συμφωνία, με μια ακροδεξιά εγκληματική δολοφονική Ναζιστοφασιστική οργάνωση των πρώην συναγωνιστών του Αντώνη τη Χρυσή αυγή, τακίμιασαν και ιδεολογικά ! σας ζητούν να τους ψηφίσετε για να ..σας σώσουν !!!
    Θα πυροβολήσουμε ξανά τα πόδια μας? Θα συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το μέλλον των παιδιών μας?
    ΡεΕΕΕ! Τι χάλια, τι ξεπεσμός, τι κατάντια !
    ΥΓ.

    3/1/2014
    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ψωμί και λάδι το τρώγαμε εμείς. Τα γουρούνια τρώγανε τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση