GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν μιλιούνται ο Ολάντ με τον Βαλς

Ο Φρανσουά Ολάντ και ο Μανουέλ Βαλς δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον σε τέτοιο σημείο που δεν αντάλλαξαν ούτε ευχές για τις γιορτές...


Ο Φρανσουά Ολάντ και ο Μανουέλ Βαλς δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον σε τέτοιο σημείο που δεν αντάλλαξαν ούτε ευχές για τις γιορτές, σύμφωνα με την εφημερίδα Canard Enchaine.

Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια της Realnews στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, η εφημερίδα σημειώνει ότι λίγο πριν από την παραίτηση του Φρανσουά Ολάντ από την διεκδίκηση μιας δεύτερης προεδρικής θητείας, ο Βαλς φέρεται να είπε σε άτομα από το περιβάλλον του "πως δεν σέβεται και δεν υποφέρει άλλο τον Γάλλο Πρόεδρο".

Παράλληλα, ο Ολάντ δεν φέρεται διατεθειμένος να υποστηρίξει τον πρώην Πρωθυπουργό του, στην μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση του χρίσματος των σοσιαλιστών.

Ο Ολάντ έχει δηλώσει ότι αν ήθελε "να ευνοήσει στις προκριματικές κάποιον, τότε  θα ήταν ο ίδιος υποψήφιος".

Πάντως ο Μανουέλ Βαλς διαψεύδει ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τον Γάλλο Πρόεδρο. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε ότι "τα γραφόμενα της Canard Enchaine, είναι για γέλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση