GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ας φύγουν επιτέλους, να αναπνεύσει ο τόπος...

«Όσο μένει αυτή η Κυβέρνηση των ψεμάτων, της ανικανότητας και των φόρων, τόσο αυξάνεται ο λογαριασμός των μέτρων λιτότητας για τους Έ...


«Όσο μένει αυτή η Κυβέρνηση των ψεμάτων, της ανικανότητας και των φόρων, τόσο αυξάνεται ο λογαριασμός των μέτρων λιτότητας για τους Έλληνες. Τόσο αυξάνονται οι κίνδυνοι για τη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Οδήγησαν την Ελλάδα σε απομόνωση από όλους τους Ευρωπαίους, έχουν διαλύσει την οικονομία και την κοινωνία με τους φόρους και τώρα ζητάνε και τα ρέστα! Ας φύγουν, επιτέλους, για να αναπνεύσει ο τόπος».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού με την οποία καλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάλη να πάρει θέση, αν ζητάει από την κυβέρνηση να δεχτεί τα παράλογα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ τα οποία ζητάει το ΔΝΤ για μετά τη λήξη του προγράμματος.

«Ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει δύο φορές τη μέρα ότι είναι "έτοιμος". Το κάνει είτε για να επαναβεβαιώσει τα διαπιστευτήρια υποταγής του στους θεσμούς, ότι δηλαδή ο ίδιος θα υλοποιήσει τα πάντα "και ακόμα περισσότερα", όπως έχει δηλώσει, είτε για να πείσει τον εαυτό του», αναφέρει μεταξύ άλλων το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει: «Ωστόσο, αντί να ποντάρει για ακόμα μία φορά στην καταστροφή και να υπεκφεύγει, αφού ομολογεί ότι "σημασία έχει σήμερα να βρεθεί λύση", καλό θα είναι επιτέλους να πάρει ξεκάθαρη θέση: Καλεί την κυβέρνηση να δεχθεί τα παράλογα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ που ζητά το ΔΝΤ για μετά τη λήξη του προγράμματος;».

Το Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνει ότι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μια διεθνών διαστάσεων αντιπαράθεση μεταξύ των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ με επίκεντρο το ελληνικό πρόγραμμα, «ο κ. Μητσοτάκης - όπως και οι ακραίοι των δανειστών - επιρρίπτει ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία τηρεί κατά γράμμα τόσο τους στόχους του προγράμματος, όσο και τις δεσμεύσεις της προς τον ελληνικό λαό» και επιπλέον, «ενώ άπαντες στο Eurogroup αναγνωρίζουν επισήμως την εξαιρετική πορεία των οικονομικών δεικτών και εσόδων, έρχεται να επαναφέρει -εξυπηρετώντας ποιόν άραγε;- τα ανυπόστατα σενάρια εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη».

«Για μια ακόμη φορά ο κ. Μητσοτάκης φανερώνει την πολιτική του φύση. Από τη μία πλευρά η εμμονή του στην καταστροφολογία και από την άλλη η ανερυθρίαστη προθυμία του να υλοποιήσει την πιο ακραία και αντικοινωνική πολιτική» προσθέτει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και υπογραμμίζει: «Όπως λοιπόν θα μείνουν στα χαρτιά οι ακραίες απαιτήσεις του ΔΝΤ, έτσι θα μείνουν στα χαρτιά και τα λογύδρια του κ. Μητσοτάκη, ως κακή υπενθύμιση ενός χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος που αρνείται να συμβιβαστεί με την ιστορική του ήττα».

1 σχόλιο



  1. Ο Τσίπρας ΕΊΝΑΙ μαλάκας με περικεφαλαία...Θα έπρεπε να πάει στην ΒΟΥΛΉ να δήλωση δημοσία ΌΤΙ του λές ότι κάνει τα χατίρια τον δανειστών ωραία ΚΟΥΛΗ;;;!!!ΩΡΑΊΑ..

    Θα πει ευθαρσώς ότι ΕΩΣ ΕΔΩ... ΕΓΏ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΆΟΥ ..ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ 60% ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΚΟΥΛΉ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ 100%...

    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΏΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΎΡΗ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ..

    ΡΕ ΖΟΜΠΙ ΕΊΜΑΣΤΕ.. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΆΛΛΟ ΑΊΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΕ ΤΟΥ ΒΡΙΚΌΛΑΚΑ...


    Συμβαίνει τώρα: Ο Κούλης μαζί με την Μαριάννα Λάτση σε σπίτι εφοπλιστή μιλάνε για τα προβλήματα του λαού...

    Σύμφωνα με ασφαλείς Πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόψε βρίσκεται σε σπίτι εφοπλιστή στο Κολωνάκι και συν τρώει με την Μαριάννα Λάτση. Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες προς το παρών αν είναι και άλλοι στην παρέα.

    Ο Κούλης, ως εκκολαπτόμενος πρωθυπουργός από το σύστημα, δίνει τα διαπιστευτήρια του στις οικογένειες των ολιγαρχών της χώρας!

    Αντιλαμβάνεστε ότι η ελάφρυνση φόρων και άλλα είναι τρίχες απλά για να υφαρπάξει ψήφους, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία τα Μνημόνια έκαναν τους ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ακόμα πλουσιότερους.Τώρα θα πληρώνετε για να πιάστε δουλειά σε κάθε ΟΛΙΓΑΡΧΊΑ ..

    ΖΟΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση