GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τελευταίες πληροφορίες για τα θύματα από την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Τουλάχιστον πέντε πολίτες της Σαουδικής Αραβίας είναι μεταξύ των 39 νεκρών της ένοπλης επίθεσης στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη, σύ...


Τουλάχιστον πέντε πολίτες της Σαουδικής Αραβίας είναι μεταξύ των 39 νεκρών της ένοπλης επίθεσης στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με την εφημερίδα «al-Riyadh» της Σαουδικής Αραβίας.

Η εφημερίδα παραθέτει δηλώσεις του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τις οποίες περίπου δέκα Σαουδάραβες έχουν τραυματιστεί, ενώ τονίζει ότι το προξενείο συνεργάζεται με τις τουρκικές αρχές, προκειμένου να διευκρινίσει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων και των τραυματιών.

Επίσης, η υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας Σούσμα Σουαράι ανέφερε ότι δύο από τα θύματα στην Κωνσταντινούπολη είναι Ινδοί. «Έχω δυσάρεστα νέα από την Τουρκία. Χάσαμε δύο Ινδούς στην επίθεση της Κωνσταντινούπολης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, στους νεκρούς συγκαταλέγονται και δύο πολίτες του Λιβάνου, σύμφωνα με τους συγγενείς τους.

Ο Χεϊκάλ Μουσαλέμ, ένας άλλος Λιβανέζος, είναι επίσης, μεταξύ των θυμάτων σύμφωνα με την οικογένειά του. Το πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου, ανέφερε ότι αρκετοί Λιβανέζοι είναι μεταξύ των τραυματιών από την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση