GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ! ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ξέσπασε στην ...Αράχωβα (Βίντεο)

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες εκδρομείς στο χιονοδρομικό του Παρνασσού λόγω του ότι δεν λειτουργούσαν τα μισά λιφτ μέχρι τις 12:30 τ...

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες εκδρομείς στο χιονοδρομικό του Παρνασσού λόγω του ότι δεν λειτουργούσαν τα μισά λιφτ μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι. Αναφορές ακόμη και για ξύλο μεταξύ των εκδρομέων στην Αράχωβα.
Συγκεκριμένα λειτουργούσε μόνο η τηλεκαμπίνα «Αφροδίτη» και το διπλό λιφτ «Αίολος». Μετά τις 12:30 μπήκε σε λειτουργία το λιφτ «Βάκχος» με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία του λιφτ «Αφροδίτη» και να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές στην αφετηρία των λιφτ.
Χιονοδρόμοι περίμεναν έως και μιάμιση ώρα για να κάνουν μια κατάβαση ενώ από την πλευρά της Φτερόλακκας ο χρόνος αναμονής αγγίζει τις δύο ώρες. Λογικό ήταν να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ των επισκεπτών ενώ δεν έλειψαν οι αψιμαχίες με τους πιο θερμόαιμους να έρχονται στα χέρια!
Φωτογραφίες και βίντεο  τράβηξε ο επιχειρηματίας και ξενοδόχος Στέργιος Παπαστάθης όπου περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση