ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Υποβολή παραίτησης για τις αλατιέρες από τον Γ.Γ. του δήμου Θεσσαλονίκης

Share it:

Την παραίτηση του - που δεν έγινε δεκτή - από τα καθήκοντά του υπέβαλε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς.

Ο κ. Ψαρράς ανέλαβε την ευθύνη για το τεράστιο πρόβλημα που προκλήθηκε στην πόλη από την ολιγωρία των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ βασιζόμενο σε στενούς συνεργάτες του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης δεν αποδέχτηκε την παραίτηση του κ. Ψαρρά, καθώς δεν τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Ο κ. Ψαρράς είναι στενός συνεργάτης του κ. Μπουτάρη και λόγω της θέσης του αποτελεί την εποπτεύουσα αρχή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο Γιάννης Μπουτάρης θα περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας που θα διεξαχθεί από το τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου του Δήμου, μιας και αυτό  θα αποφανθεί για το αν συντρέχουν λόγοι για την δρομολόγηση ΕΔΕ  των εμπλεκομένων δημοτικών υπαλλήλων.

ΠΗΓΗ: Thestival.gr

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση