GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη αντεπίθεση του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία

Οι κυβερνητικές δυνάμεις που δέχθηκαν σήμερα σφοδρή επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος στην πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ της Συρίας, αντιστέκονται σ...


Οι κυβερνητικές δυνάμεις που δέχθηκαν σήμερα σφοδρή επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος στην πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ της Συρίας, αντιστέκονται στις επιθέσεις που δέχονται σε αρκετά μέτωπα. Μεταξύ των πολεμικών αυτών μετώπων είναι οι ανατολικές περιοχές της πόλης, αλλά και η περιοχή γύρω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της, μεταδίδει στρατιωτικό ΜΜΕ που ελέγχεται από την οργάνωση Χεζμπολάχ.

Η κρατική τηλεόραση της Συρίας, μεταδίδει ότι από τους βομβαρδισμούς των τζιχαντιστών σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν εννέα στις περιοχές που ελέγχονται από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Ωστόσο, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έχει την έδρα του στη Βρετανία γνωστοποίησε ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση