GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασε από πάνω του τρένο αλλά δεν έπαθε τίποτα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να πηδά στις γραμμές του τρένου την ώρα που αυτό πε...


Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να πηδά στις γραμμές του τρένου την ώρα που αυτό περνάει και καταφέρνει να βγει ζωντανός.

Αμέσως μόλις το τρένο περνά από πάνω του, ο άνδρας σηκώνεται χωρίς να έχει πάθει τίποτα και αρχίζει να τρέχει.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού Phetchaburi στην Ταϊλάνδη από δύο οπτικές γωνίες και πολλοί υποστηρίζουν ότι το βίντεο έχει παραποιηθεί ή ότι πρόκειται για μια οφθαλμαπάτη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στο σημείο έφτασαν διασώστες αλλά ο άνδρας είχε ήδη εξαφανιστεί. Αργότερα, όπως αναφέρουν, βρέθηκε από την αστυνομία σε έναν κοντινό δρόμο. Πρόκειται για έναν 23χρονο άνεργο, ο οποίος περιπλανιόταν για μέρες στην περιοχή.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λέγεται ότι πάσχει από κατάθλιψη και ότι είχε αυτοτραυματιστεί στο παρελθόν προσπαθώντας να αυτοκτονήσει ενώ από την πτώση στις ράγες τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση