GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε βελτιώνεται ο καιρός στην Ελλάδα

Τις προσεχείς ημέρες και συγκεκρμένα την Πέμτη θα εμφανίσει βελτίωση η εικόνα του καιρού στη χώρα μας, ενώ την Παρασκευή αναμένεται ά...


Τις προσεχείς ημέρες και συγκεκρμένα την Πέμτη θα εμφανίσει βελτίωση η εικόνα του καιρού στη χώρα μας, ενώ την Παρασκευή αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του καιρού έως και το τέλος της εβδομάδας αναλυτικά. 

Δευτέρα 09-01-2017

καιρός: στην ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις. στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις η χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και νοτιά οπού στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πιθανόν μετά το μεσημέρι να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. βαθμιαία στο νότιο αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά ο οποίος κυρίως στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Τρίτη 10-01-2017
καιρός: νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις η χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και νοτιά οπού θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.
άνεμοι: στο νοτιοανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα νοτιά. παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά ο οποίος κυρίως στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Τέταρτη 11-01-2017
καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νοτιά.
τοπικές χιονοπτώσεις η χιονόνερο στα ηπειρωτικά. 

Άνεμος: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. από το απόγευμα στα νοτιά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο. παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά ο οποίος τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Πέμπτη 12-01-2017
καιρός: στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
άνεμοι: στα νοτιά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. στα βόρεια αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί.
θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο. παγετός κατά τόπους στα βόρεια
ηπειρωτικά.

Παρασκευή 13-01-2017

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νησιά του νοτίου και ανατολικού αιγαίου.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στα ανατολικά. παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση