GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικήτας Κακλαμάνης: Ο Μητσοτάκης θα πάει στο Μαξίμου αν τον καλέσει ο Τσίπρας

Χρήσιμη χαρακτήρισε τη διεξαγωγή σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών για τη διαπραγμάτευση στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελά...


Χρήσιμη χαρακτήρισε τη διεξαγωγή σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών για τη διαπραγμάτευση στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Κατά την άποψη μου πρέπει να γίνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για τη διαπραγμάτευση, θα ήταν πολύ χρήσιμη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος προέτρεψε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να ακολουθήσει την τακτική στο Κυπριακό καλώντας τους αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Όπως π.χ. στο θέμα του Κυπριακού, η Κυβέρνηση προσέτρεξε στην αντιπολίτευση, αλλά μεγάλη σημασία είχε τι θα λέγαμε εμείς  και δώσαμε τη συμπαράσταση μας,  βγήκε εθνική γραμμή και μπορέσαμε έτσι να μην καταλήξουμε σε μία άσχημη συμφωνία τουλάχιστον επί του παρόντος, γιατί δεν κάνει το ίδιο ο κ. Τσίπρας για τα αγκάθια που περιγράφει στην αξιολόγηση;», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν θα ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο κάλεσμα η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε: «Την βασική γραμμή και απόφαση την παίρνει, βέβαια, ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σπεύσω να προκαταλάβω την απόφαση του. Ένα είναι το σίγουρο ότι θα πάει να μιλήσει με τον κ. Τσίπρα, όπως πήγε και για το Κυπριακό».

Από κει και πέρα, όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης ρωτήθηκε για το αν η ΝΔ είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη μαζί με την Κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση, απάντησε: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την εθνική μάχη με την προϋπόθεση ότι θα μας φωνάξει ο κ. Τσίπρας και θα μας πει ότι «έχω αυτό το πρόβλημα που μπορείτε να βοηθήσετε, έχω αυτό το πρόβλημα, υιοθετώ την πρόταση σας για 2% πλεόνασμα, δεν τα κάνει αυτά, θέλει να βγαίνει μπροστά στο τζάκι του Μαξίμου και να κάνει διαγγέλματα».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση