GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο ανήλικων αδελφών από τη Νίκαια

Τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό δύο ανήλικων αδελφών, που εξαφανίστηκαν την Πέμπτη από την περιοχή της Νίκαιας, ζητά με ανακο...


Τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό δύο ανήλικων αδελφών, που εξαφανίστηκαν την Πέμπτη από την περιοχή της Νίκαιας, ζητά με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού. Πρόκειται για τις Σεριμπάν – Ηλιάνα Κ., 14 ετών και Βερόνικα - Μαρία Κ., 17 ετών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Σεριμπάν – Ηλιάνα έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι , μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη.
Η Βερόνικα - Μαρία έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, χακί μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση