GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση έχουν αλλεργία στην ελεύθερη και ανεξάρτητη ενημέρωση

«Είναι γεγονός πως από όσα έχει πει ο κ. Αλέξης Τσίπρας, εδώ και δύο χρόνια, μόνο ένα είναι αυτό που ειλικρινά εννοεί: “Μην διαβάζετε ε...


«Είναι γεγονός πως από όσα έχει πει ο κ. Αλέξης Τσίπρας, εδώ και δύο χρόνια, μόνο ένα είναι αυτό που ειλικρινά εννοεί: “Μην διαβάζετε εφημερίδες”!» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Πολύ απλά γιατί ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουν αλλεργία στην ελεύθερη και ανεξάρτητη ενημέρωση και στοχοποιούν ό,τι δεν μπορούν να χειραγωγήσουν» προσθέτει.
«Το αποδεικνύουν, σε κάθε ευκαιρία, παρεμβαίνοντας αυταρχικά και με το “έτσι θέλω”, ακόμα και στις συνταγματικά κατοχυρωμένες διαδικασίες της Βουλής. Υιοθετούν τις πιο ακραίες, αντιδημοκρατικές πρακτικές, με στόχο, είτε να κλείσουν, είτε να ελέγξουν κάθε φωνή ενημέρωσης» επισημαίνει η ΝΔ και καταλήγει:
«Δεν θα τους περάσει! Η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη, πλουραλιστική, ευρωπαϊκή Δημοκρατία, στην οποία η ελευθερία γνώμης και η άσκηση κριτικής στην εξουσία είναι αδιαπραγμάτευτα, όσο και αν κάποιοι επιδιώκουν το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση