GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλεϊ - Στον Ολυμπιακό ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, αφού οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο...


Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, αφού οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Λιγκ Καπ. Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι και κυρίως πιο σταθεροί σε όλη την αναμέτρηση απέναντι στον «Δικέφαλο», που έκανε πολλά λάθη.

Ο Μπόσκαν είδε όλους τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Αγκάμεζ, Τσούπκοβιτς και Κόστα ήταν αυτή τη φορά εκείνοι που τράβηξαν στην επίθεση, Κοκκινάκης και Στεφάνου «σκούπιζαν» στην υποδοχή και ο Στιβαχτής μοίρασε σωστά το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Σουλτανόπουλο. Μπορεί να πήρε τέσσερις πόντους με δύο μπλοκ, αλλά για μία ακόμη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικά τα σερβίς του, αφού τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο σετ έδωσε «αέρα» στους γηπεδούχους.

Στον ΠΑΟΚ επιθετικά πάλευαν μόνοι τους οι Ντάντε και Σακόγλου, ενώ όταν «χάλασε» η υποδοχή, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την ομάδα του Καλμαζίδη. Το πιο αρνητικό κομμάτι του παιχνιδιού για το «δικέφαλο του Βορρά» ήταν τα πολλά λάθη που έκανε, αφού έφτασε στο τέλος του αγώνα τα 30!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Τα σετ: 25-23, 25-16, 25-21.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση