GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να διευρύνει το σερί θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 15:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Εκτός αποστ...


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 15:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες που οδεύει προς τη Γαλατασαράι. Εκτός αποστολής και ο Μπρκιτς που ανέβασε πυρετό, ενώ οι Κάτσε, Χατζησαΐας, Χαρίσης και Κοροβέσης «κόπηκαν» για τεχνικούς λόγους. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Περέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς: Γλύκος, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Οσον αφορά τον ΠΑΣ, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κόντε (6 γκολ), Μπέριου που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Εκτός πλάνων παραμένει ακόμη ο τιμωρημένος Ζάιρο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζεται εκ των: Ακόστα, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μαυροπάνο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Νικολιά, Τζημόπουλο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟκ – ΠΑΣ Γιάννινα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση