GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρένο στο… ρεκόρ της Τσέλσι ψάχνει η Τότεναμ

Την προερχόμενη από δεκατρείς συνεχόμενες νίκες Τσέλσι υποδέχεται στις 22:00 η Τότεναμ και είναι δεδομένο ότι έχει εξαιρετικά δύσκολο έ...


Την προερχόμενη από δεκατρείς συνεχόμενες νίκες Τσέλσι υποδέχεται στις 22:00 η Τότεναμ και είναι δεδομένο ότι έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Το καλό γι’ αυτήν είναι ότι δείχνει σε καλή κατάσταση και ικανή να «χτυπήσει» το ντέρμπι.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει αυτούς που θέλει στη διάθεσή του καθώς θα απουσιάσει μόνο ο –εδώ και καιρό εκτός δράσης- Λαμέλα. Αντίθετα, επανέρχονται από τιμωρία ο δεξιός μπακ Γουόκερ και ο σέντερ μπακ Βερτόγκεν.
Η Τσέλσι, από την κορυφή της βαθμολογίας είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο αν καιθ η Τότεναμ θα της βάλει… δύσκολα. Με δεδομένη την ισοπαλία της Λίβερπουλ στο Σάντερλαντ, της δίνεται η ευκαιρία  να αποσπαστεί 8 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, εφόσον κερδίσει την Τότεναμ. Αν τα καταφέρει θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ, φτάνοντας τις δεκατέσσερις διαδοχικές νίκες μέσα σε μία σεζόν.
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους καθώς πιστρέφει από τιμωρία ο μεσοεπιθετικός Πέδρο αλλά και ο μέσος Μάτιτς, ο οποίος πήρε ανάσες στο παιχνίδι με τη Στόουκ. Παραμένει εκτός δράσης ο Τέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση