GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολλές συλλήψεις στην Ουάσινγκτον μετά τα επεισόδια – ΒΙΝΤΕΟ

Πολλές εκατοντάδες διαδηλωτές, πολλοί με καλυμμένα τα πρόσωπα, προκάλεσαν επεισόδια στο κέντρο της Ουάσινγκτον, πετώντας πέτρες και σπάζο...


Πολλές εκατοντάδες διαδηλωτές, πολλοί με καλυμμένα τα πρόσωπα, προκάλεσαν επεισόδια στο κέντρο της Ουάσινγκτον, πετώντας πέτρες και σπάζοντας βιτρίνες.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να τους διαλύσει, ενώ απέμεναν λιγότερες από δύο ώρες πριν από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Οι διαδηλωτές κατάφεραν να μείνουν απαρατήρητοι αλλάζοντας ρούχα τελευταία στιγμή και φορώντας μπλούζες με κουκούλες και μαντίλια, τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης μελών του «Μπλακ Μπλοκ».

 «Γίνονται συλλήψεις», δήλωσε αστυνομικός στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. Δεν διευκρίνισε τον αριθμό των ανθρώπων που προσήχθησαν. Ένας πολίτης τραυματίστηκε στο κεφάλι και ήταν πεσμένος στο έδαφος πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο.

«Αυτό είναι αξιοθρήνητο», δήλωσε ένας άνδρας προχωρημένης ηλικίας, οπαδός του Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση