GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αμυντικός Πλατανιάς και ο αμυντικός Παναθηναϊκός

Με την αναμέτρηση Πλατανιάς – Παναθηναϊκός στις 19:30 ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Δύσκολο ...


Με την αναμέτρηση Πλατανιάς – Παναθηναϊκός στις 19:30 ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Δύσκολο έργο θα έχουν οι Χανιώτες, που μπορεί να ενισχύονται με την επιστροφή του Μπανανά όμως θα απουσιάσει ο Γκνιάτιτς που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής και ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Μενδρινός μοιάζει ως πιθανότερος αναπληρωτής στο κενό που δημιουργείται στην «καρδιά» της μεσαίας γραμμής ελλείψει του Βόσνιου χαφ. Εκτός πλάνων έμεινε ακόμη ο τραυματίας Γουνδουλάκης με τον Ντίνα να προβάλλεται ως υποψήφιος αντικαταστάτης σε ρόλο οργανωτή / επιτελικού μέσου.
Σε επίπεδο ρόστερ προέκυψε μία σημαντική μεταγραφή καθώς αποκτήθηκε ο επιθετικός, Μιχάι Σίγκνεβιτς ως δανεικός από την εγχώρια Πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, Μπάτε Μπορίσοφ για έξι μήνες. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο 24χρονος διεθνής. Νοκ άουτ έμεινε ο πολύπειρος στόπερ Καρυπίδης.
Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά, Σίγκνεβιτς.
Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στο ματς καθώς και ο Παναθηναϊκός θα παίξει σφιχτά όπως επιτάσσει η φιλοσοφία του Ουζουνίδη.
Αρκετά προβλήματα υπάρχουν σε αγωνιστικό επίπεδο. Πρόκειται για τους βασικότατους Μολέδο, Ζέκα που εκτίουν ποινές μίας και τεσσάρων αγωνιστικών αντίστοιχα. Δεν υπολογίζεται ακόμη ο… φευγάτος Ιμπάρμπο . Επίσης, οι Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού έχουν κληθεί στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες των Γκάνα, Μάλι και Κονγκό. Εκτός πλάνων έμειναν ακόμη οι τραυματίες Ευαγγέλου, Μαρινάκης και Σάμπα.
Παρελθόν αποτελεί ο κεντρικός χαφ Λεντέσμα που έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε ο Κουρμπέλης από τον Αστέρα Τρίπολης. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο 23χρονος μεσοαμυντικός ως στέλεχος των «πράσινων».
Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση