GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει την Τουρκία ακόμη και για χτύπημα με ελεύθερο σκοπευτή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Hurriyet, ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος υποστήριξε ότι οι αμερικανικές αρχές είχαν προειδοποιήσει δύο φορές ...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Hurriyet, ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος υποστήριξε ότι οι αμερικανικές αρχές είχαν προειδοποιήσει δύο φορές την τουρκική ηγεσία για χτυπήματα την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ακόμη και με ελεύθερο σκοπευτή.

Ο ίδιος αξιωματούχος υποστήριξε ότι «η αστυνομία έλαβε μέτρα και τις δύο φορές» τονίζοντας ότι «η δεύτερη προειδοποίηση για την Πρωτοχρονιά ήταν ακόμη πιο λεπτομερής».

Συγκεκριμένα, είπε ότι οι «Αμερικανοί μας είχαν προειδοποιήσει για τρεις περιοχές σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, όπου υπήρχε κίνδυνος για επίθεση, μας είχαν αναφέρει ότι κάποιος ελεύθερος σκοπευτής θα πραγματοποιούσε μία από τις επιθέσεις».

Όπως, πάντως, σημειώνει η εφημερίδα, στην προειδοποίηση των αμερικανικών αρχών δεν αναφερόταν η περιοχή, όπου βρίσκεται το κλαμπ Reina. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση