GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας σε Άνθιμο: Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. Υποδε...


Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη, ο κ. Τσίπρας είπε: "καλωσορίσατε στο φτωχικό μας", με τον Παναγιότατο να απαντά: "προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε ελπίδα".

"Η ελπίδα είναι σημαντική", ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: "Αύριο θα επισκεφτώ τον συνονόματό σας στην Αλεξανδρούπολη. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε. Ξέρω ότι τον αγαπάτε πολύ".

Nα σημειωθεί, γράφει το thestival.gr, πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος θέλησε να θέσει στον πρωθυπουργό θέματα, που άπτονται της αρμοδιότητας του, όπως το κτίριο του πρώην ορφανοτροφείου στην Τούμπα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση