GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί ο Ερντογάν: Θα είμαστε στην Κύπρο για πάντα - Η Ελλάδα αποφεύγει ξανά να βρεθεί λύση

«Δεν συζητούμε την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο, χωρίς να αποσύρει και η Ελλάδα τα δικά της στρατεύματα», δήλωσε ...


«Δεν συζητούμε την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο, χωρίς να αποσύρει και η Ελλάδα τα δικά της στρατεύματα», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ. Επίσης, είπε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που για ακόμη μια φορά αποφεύγει τη λύση.
Όπως μετεδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας μετά την προσευχή της Παρασκευής αποχωρώντας από το τέμενος τόνισε, μεταξύ άλλων, για το Κυπριακό ότι « η "Βόρεια Κύπρος" καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Προσεγγίζει με ειλικρίνεια. Η "Νότια Κύπρος" και η εγγυήτρια Ελλάδα έχουν άλλες προσδοκίες. Δεν τίθεται θέμα απόσυρσης των τουρκικών στρατευμάτων».
Σύμφωνα με το Reuters, σε ό,τι αφορά τις εγγυήσεις, ο Τούρκος Πρόεδρος σημείωσε: «Είπαμε να μην περιμένετε τίποτα όπου δεν συμπεριλαμβάνεται η Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη. Θα είμαστε εκεί για πάντα.
Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όπως έχει διευκρινιστεί και παλαιότερα θα έχουμε ισάριθμο στρατό με την "Βόρεια" και την "Νότια Κύπρο". Τα είχαμε πει και παλαιότερα».

Δείτε την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση