GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματωμένη βεντέτα σε γάμο στη Βραζιλία - Ένοπλος τραυμάτισε τρία άτομα - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός γάμου στη Βραζιλία, όταν ένας ένοπλος άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ τους καλεσμένους μέσα ...


Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός γάμου στη Βραζιλία, όταν ένας ένοπλος άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ τους καλεσμένους μέσα στην εκκλησία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας ακολουθούσε το ζευγάρι την ώρα που έμπαινε στον ναό και μόλις αυτοί έφτασαν στη θέση τους, πήγε στους καλεσμένους, έβγαλε ένα όπλο από το παντελόνι του και άρχισε να πυροβολεί.

Ο δράστης, που ονομάζεται Umberto Ferreira dos Santos και είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Μπετίνιο, πυροβόλησε εναντίον ενός 67χρονου άνδρα, της συζύγου του και του 37χρονου γιου τους. Οι δύο άνδρες υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση και είναι σε σταθερή κατάσταση, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ήθελε να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του γιου του, ο οποίος δολοφονήθηκε πρόσφατα, και για τον οποίο κύριος ύποπτος είναι το 37χρονο θύμα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση