GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημητρίου: Δεν μπορούν να ψηφιστούν προληπτικά μέτρα

«Δεν μπορούν να ψηφιστούν μέτρα που αφορούν περίοδο μετά από δυο χρόνια τα οποία, μάλιστα, βασίζονται σε εκτιμήσεις του ΔΝΤ, ειδικά ό...


«Δεν μπορούν να ψηφιστούν μέτρα που αφορούν περίοδο μετά από δυο χρόνια τα οποία, μάλιστα, βασίζονται σε εκτιμήσεις του ΔΝΤ, ειδικά όταν το ταμείο στις προβλέψεις του αποδείχτηκε εντελώς λάθος», ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στην αξιολόγηση, στο πλαίσιο διαλόγου που αναπτύχθηκε στην εκδήλωση "The World in 2017 Gala Dinner" του περιοδικού Economist.

Ο υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση, επεσήμανε ότι υπάρχει μεγάλο αμερικανικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο νέος υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ είναι ο ίδιος επενδυτής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον υπουργό, το θέμα του Ελληνικού έχει "κολλήσει" σε θέματα δασολογίου, όμως ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για την προώθηση του σχεδίου. Μάλιστα, σημείωσε ότι θα έχει συναντήσεις γι' αυτό το θέμα με υψηλόβαθμα στελέχη της Lamda.

Σε ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στην Αμερική, ο υπουργός Οικονομίας τόνισε ότι κάποιες πτυχές της πολιτικής Τραμπ μπορεί να αποδειχτούν θετικές, όπως η επένδυση σε δημόσια έργα ή η αύξηση των ημερομισθίων με τη στήριξη της εργασίας, ενώ η ενδεχόμενη αύξηση των μισθών μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση εισαγωγών από την οποία μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση