GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για υπόθεση παιδεραστίας στα Χανιά: Μίλησε και δεύτερο θύμα

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση παιδεραστίας του 2007 που είχε συγκλονίσ...


Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση παιδεραστίας του 2007 που είχε συγκλονίσει τα Χανιά, στην οποία ένας 60χρονος, γείτονας της οικογένειας, είχε προβεί στην ασέλγεια του 4χρονου κοριτσιού της οικογένειας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 69χρονος, πλέον, άνδρας όπως αποδείχθηκε μετά από νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, δεν είχε προβεί μόνο στη σεξουαλική κακοποίηση της μικρής κόρης, αλλά και της μεγαλύτερης αδελφής της. Προέκυψε δηλαδή νέα κακουργηματική πράξη που δεν έχει προς το παρόν ακόμα παραγραφεί από τον εισαγγελέα.

Τα νέα αυτά στοιχεία προέκυψαν μετά από την κατάθεση της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας, που πλέον είναι φοιτήτρια, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου, λίγες εβδομάδες πριν, όπου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του κατηγορουμένου.

Βάσει νόμου ο εισαγγελέας οφείλει να ασκήσει νέα ποινική δίωξη, αφού αφορά κι άλλη ασέλγεια κατά κοριτσιού μικρότερου των 10 ετών.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην πρώτη δίκη στο Τριμελές Εφετείο Χανίων ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών. Όμως στην συνέχεια υπέβαλλε έφεση και το Πενταμελές Εφετείο ακύρωσε την πρώτη καταδίκη με την αιτιολογία της αλλαγής της σχετικής δικονομίας και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου δικάζεται και τελειώνει η υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνης, στο εδώλιο του οποίου αναμένεται να καθίσει ο 60χρονος.

Είναι πάντως αξιοσημείωτο ότι εδώ και 10 χρόνια παραμένει ελεύθερος και ατιμώρητος εξαιτίας των όσων προαναφέρθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση