GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρβιτσιώτης: Η αξιοπιστία του Μουζάλα αμφισβητείται διεθνώς

Για ανεπάρκεια στο ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ, τονίζοντας πως για ακόμα μία φορά προκαλεί καταγγ...


Για ανεπάρκεια στο ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ, τονίζοντας πως για ακόμα μία φορά προκαλεί καταγγελίες και υποδείξεις από παγκόσμιους οργανισμούς, που εκθέτουν και διασύρουν διεθνώς τη χώρα μας.

Σε δήλωσή του, ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και με αφορμή δηλώσεις του αναπληρωτή αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ο κ. Βαρβιτσιώτης τονίζει πως αμφισβητούνται διεθνώς, τόσο η αξιοπιστία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, όσο και η ικανότητά του να ενεργήσει έγκαιρα, ώστε να διασφαλίσει στοιχειώδεις συνθήκες ανθρώπινης φιλοξενίας για τους πρόσφυγες.

«Μήπως "στο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα του", για το οποίο κατηγορούσε πριν λίγες ημέρες τη Νέα Δημοκρατία, εμπλέκεται, από σήμερα, και όλη η διεθνής κοινότητα;», διερωτάται ο κ. Βαρβιτσιώτης.

1 σχόλιο

  1. Ο Τσίπρας ΕΊΝΑΙ μαλάκας με περικεφαλαία...Θα έπρεπε να πάει στην ΒΟΥΛΉ να δήλωση δημοσία ΌΤΙ του λές ότι κάνει τα χατίρια τον δανειστών ωραία ΚΟΥΛΗ;;;!!!ΩΡΑΊΑ..

    Θα πει ευθαρσώς ότι ΕΩΣ ΕΔΩ... ΕΓΏ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΆΟΥ ..ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ 60% ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΚΟΥΛΉ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ 100%...

    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΏΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΎΡΗ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ..

    ΡΕ ΖΟΜΠΙ ΕΊΜΑΣΤΕ.. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΆΛΛΟ ΑΊΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΕ ΤΟΥ ΒΡΙΚΌΛΑΚΑ...


    Συμβαίνει τώρα: Ο Κούλης μαζί με την Μαριάννα Λάτση σε σπίτι εφοπλιστή μιλάνε για τα προβλήματα του λαού...

    Σύμφωνα με ασφαλείς Πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόψε βρίσκεται σε σπίτι εφοπλιστή στο Κολωνάκι και συν τρώει με την Μαριάννα Λάτση. Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες προς το παρών αν είναι και άλλοι στην παρέα.

    Ο Κούλης, ως εκκολαπτόμενος πρωθυπουργός από το σύστημα, δίνει τα διαπιστευτήρια του στις οικογένειες των ολιγαρχών της χώρας!

    Αντιλαμβάνεστε ότι η ελάφρυνση φόρων και άλλα είναι τρίχες απλά για να υφαρπάξει ψήφους, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία τα Μνημόνια έκαναν τους ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ακόμα πλουσιότερους.Τώρα θα πληρώνετε για να πιάστε δουλειά σε κάθε ΟΛΙΓΑΡΧΊΑ ..

    ΖΟΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση