GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σίλβα που θέλει να κάνει τη ζημιά στον Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Χαλ (22:00) και θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και να αποκτήσει...


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Χαλ (22:00) και θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και να αποκτήσει ψυχολογία εν όψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν τη μάχη του στο ντεμπούτο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα στον πάγκο τους.
Στις προθέσεις του Μουρίνιο είναι να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα κάποιους από τους βασικούς που πήραν ανάσες στο Κύπελλο. Αμφίβολος θεωρείται ο αμυντικός Ρόχο, λογικά δεν θα ρισκάρει συμμετοχή ο προερχόμενος από τραυματισμό αμυντικός ενώ ένας τρίτος αμυντικός, ο Μπαϊγί, έχει υποχρεώσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Βουνό τα προβλήματα για τον Σίλβα καθώς προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι αμυντικοί Ντόουσον, Ντέιβις, Μαγκουάιρ και ο επιθετικός Κιν. Σε διεθνείς υποχρεώσεις βρίσκονται ο μέσος Ελμοχαμάντι και ο επιθετικός Μποκανί, ενώ απουσιάζουν από το ξεκίνημα της σεζόν ο τερματοφύλακας ΜακΓκρέγκορ και οι αμυντικοί Μπρους, Οντουμπάζο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Χαλ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση