GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Βρούτση σε Αχτσιόγλου: Εκτός από ψεύτες είναι και θρασείς

«Εκτός από ψεύτες είναι και θρασείς!», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης δίνοντας απάντηση στην ηγεσία του υπουργείου Εργασί...


«Εκτός από ψεύτες είναι και θρασείς!», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης δίνοντας απάντηση στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι με την ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εργασίας, δυστυχώς, επιβεβαιώνει τη Νέα Δημοκρατία, ότι θα υπάρχει δηλαδή «καπέλο» 8,05% στις μη καταβαλλόμενες ασφαλιστικές οφειλές.

«Αντί να ζητήσουν συγνώμη προσπαθούν να βγουν και από πάνω. Η κυρία Αχτσιόγλου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα καθώς -πιστή στη γραμμή Κατρούγκαλου- είπε συνειδητά ψέματα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και απέκρυψε το "καπέλο" από τα εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ούτε τυχαίο, ούτε πρώτη φορά. Άλλωστε αυτή είναι η ταυτότητα της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου: "ψέμα και θράσος"», συνέχισε ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε:

«Η κυρία Αχτσιόγλου, μπορεί να ενημερώσει τους ασφαλισμένους που θα πληρώνουν έναντι αν θα λαμβάνουν ασφαλιστική ενημερότητα; Ή αποτελεί και αυτό μέρος της κρυφής της ατζέντας όπως το "καπέλο" 8,05% που αποκαλύψαμε; Περιμένουμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση