GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταμορφωμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Με στόχο να διαγράψει την κακή παρένθεση της Τετάρτης στο Μιλάνο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00) στο ΣΕΦ τον… κακό του δαίμονα, τη...


Με στόχο να διαγράψει την κακή παρένθεση της Τετάρτης στο Μιλάνο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00) στο ΣΕΦ τον… κακό του δαίμονα, τη Μπάμπεργκ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασαν την ευκαιρία να ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και καλούνται να ξαναχτίσουν σερί επιτυχιών για να διασφαλίσουν την παραμονή στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης, που συνεπάγεται πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να εμφανιστούν 100% μεταμορφωμένοι αγωνιστικά σε σχέση με το παιχνίδι της Λομβαρδίας, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως είναι αυτή του Αντρέα Τρινκιέρι, που μετρά τρεις συνεχείς νίκες απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και συνολικά τέσσερις σε πέντε αγώνες!

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμού, συνεπώς δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τη Μπάμπεργκ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση