GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα λευκά η Πάτρα – ΦΩΤΟ

Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και τη Δυτική Ελλάδα με χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ χιόνισε και μέσα στην πόλη της Πάτρας. Έπε...


Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και τη Δυτική Ελλάδα με χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ χιόνισε και μέσα στην πόλη της Πάτρας.

Έπειτα από πολλά χρόνια, σήμερα το πρωί χιόνισε μέσα στην πόλη της Πάτρας, χωρίς όμως η χιονόπτωση να προκαλέσει προβλήματα, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Χιόνι έπεσε και σε άλλες πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως για παράδειγμα στην Ηλεία. Ακόμη έντονες χιονοπτώσεις έχουν εκδηλωθεί στην ορεινή Ναυπακτία και σε ορεινές περιοχές της Ηλείας, ενώ παντού επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Όσον αφορά στα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, κλειστή είναι η διαδημοτική οδός από την Περιστέρα προς το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσοι οδηγοί κινηθούν στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων - Διακόπτου (μέσω Μεγάλου Σπηλαίου), Καλαβρύτων - Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας), Καλαβρύτων - Κλειτορίας (μέσω Λουσών και Πριόλιθου), από τα Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο και από το 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ακράτας - Ζαρούχλας.

Στο μεταξύ, οι μηχανισμοί της περιφέρειας και των δήμων βρίσκονται σε ετοιμότητα και εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται διαρκώς για να κρατούν τους δρόμους ανοικτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση