GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπρους Σπρίνγκστιν: Η νέα αντίσταση κατά του Τραμπ ξεκίνησε

Ο αμερικανός αστέρας της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για...


Ο αμερικανός αστέρας της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την αμερικανική προεδρία, δήλωσε χθες Κυριακή ότι το συγκρότημά του αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος "νέας αντίστασης" κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά την έναρξη της αυστραλιανής περιοδείας του ο τραγουδιστής δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Περθ: "φαίνεται πολύ μακρινό, αλλά οι καρδιές μας και το μυαλό μας είναι κοντά σε όλα εκείνα τα εκατομμύρια ανθρώπων που διαδήλωσαν χθες και (μαζί με το συγκρότημά μου) τους E Street Band, αποτελούμε μέρος της νέας αντίστασης".

Η ορκωμοσία του Τραμπ την Παρασκευή και η προκλητική δήλωσή του να τερματίσει την "αμερικανική σφαγή" προκάλεσε κύμα διαδηλώσεων στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο μέσα στο σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους της Ουάσινγκτον και άλλων πρωτευουσών του κόσμου, όπου πραγματοποιήθηκαν "πορείες αλληλεγγύης", για να καταγγείλουν και να χλευάσουν τον νέο ηγέτη των ΗΠΑ.

Μιλώντας πριν από την συναυλία του διάρκειας 3,5 ωρών στο Perth Arena, ο Σπρίνγκστιν χαρακτήρισε τον Τραμπ "δημαγωγό", αλλά πρόσθεσε ότι ελπίζει το πρόγραμμα του νέου προέδρου να ενισχύσει τις υποδομές της χώρας και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας σε περιοχές που επλήγησαν σφοδρά από τις απολύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση