GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια του Παυλόπουλου στους Καραχάλιου, Μάντη και Καγιαλή για την κατάκτηση μεταλλίων

«Η νέα κορυφαία διάκρισή σας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας αποδεικνύει την θαυμαστή σταθερότητα των υψηλών επιδόσεών σας στο τόσο απα...


«Η νέα κορυφαία διάκρισή σας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας αποδεικνύει την θαυμαστή σταθερότητα των υψηλών επιδόσεών σας στο τόσο απαιτητικό αυτό αγώνισμα. Σας συγχαίρω θερμώς για την μεγάλη σας επιτυχία, που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη και σας εύχομαι καλή συνέχεια στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή», ανέφερε στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προς στους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας (Κατηγορία «470») στο Μαϊάμι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη επίσης την Βασιλεία Καραχάλιου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοίας (Κατηγορία Laser Radial) στο Μαϊάμι, γράφοντας:

«Η εμβληματική χρυσή επιτυχία σας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα σ’ ένα αγώνισμα στο οποίο η πατρίδα μας  έχει λαμπρή παράδοση επιτυχιών, μας κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους.  Μαζί με τα συγχαρητήριά μου σας εύχομαι να πραγματώνετε πάντοτε με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα όλους τους στόχους, αθλητικούς και μη, που θέτετε στη ζωή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση