GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικές εφημερίδες: Είστε μουσουλμάνοι, μη γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά

Στη σκιά της πολύνκερης επίθεσης στο κλαμπ Reina χθες τη νύχτα, έχουν αρχίσει και έρχονται στην επιφάνεια διάφορες προειδοποιήσεις πο...


Στη σκιά της πολύνκερης επίθεσης στο κλαμπ Reina χθες τη νύχτα, έχουν αρχίσει και έρχονται στην επιφάνεια διάφορες προειδοποιήσεις που είχαν κάνει πριν τις γιορτές συντηρητικοί κύκλοι στην Τουρκία προς τους νέους ανθρώπους, που απλά ήθελαν να διασκεδάσουν.

Μόλις χθες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι συντηρητικές εφημερίδες Akit και Milli Gazete είχαν κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδα στα οποία καλούσαν τους μουσουλμάνους να μη γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου!

turkey_newspaper

«Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση: μην γιορτάσετε» έγραφε το πρωτοσέλιδο της Milli Gazete.

Από την πλευρά της η Akit έγραφε στην πρώτη σελίδα της: «Κάτω ο πολιτισμός σας» και είχε φωτογραφίες δίπλα δίπλα από ανθρώπους θύματα του εμφυλίου στη Συρία και από κόσμο που γιόρταζε!

C1FCxKJXUAAiAmI

Ίσως το πιο ανατριχιαστικό, ωστόσο, είναι τα πανό που είχαν τοποθετηθεί στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης της τελευταίες μέρες.

C1DH3PcUkAAzhSE

Τα πανό αυτά έδειχαν έναν μουσουλμάνο να γρονθοκοπεί έναν Άγιο Βασίλη και να αναφέρει πως: «Εμείς είμαστε μουσουλμάνοι, δεν γιορτάζουμε χριστούγεννα και πρωτοχρονιά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση