GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης είναι πολιτικό μίασμα

«Ο κ. Πολάκης είναι το πολιτικό μίασμα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Για...


«Ο κ. Πολάκης είναι το πολιτικό μίασμα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.
«Δεν φταίει ο κ. Πολάκης που είναι υπουργός Υγείας σε ένα πολύ ευαίσθητο κοινωνικά υπουργείο, αλλά ο Πρωθυπουργός που φαίνεται ότι από αυτόν παίρνει τη βρώμικη δουλειά. Βρίζει τα ΜΜΕ, εκτρέπει τη συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας σήμερα» σημείωσε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε:
«Θα του κάνουμε και μηνυτήρια αναφορά, αλλά όμως ο κ. Πολάκης κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα του κάνουμε και αγωγή για να αποκαταστήσουμε το κύρος και της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της»
Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημείωσε ότι «το δημοσίευμα στον Guardian δεν το προκάλεσε η ΠΟΕΔΗΝ, υπήρχε μία δημοσιογράφος στην Αθήνα, που από ότι μας είπε στην επαφή που είχαμε, έκανε επιτόπια έρευνα σε πολλά νοσοκομεία της Αττικής. Η βρετανική εφημερίδα πήρε δηλώσεις δικές μας και συμπλήρωσε το ρεπορτάζ, εμείς το κάναμε αυτό και το 2013 όπου προσωπικά έδωσα συνέντευξη στον Guardian και προειδοποιούσα τότε ότι σταδιακά η δημόσια υγεία καταστρέφεται γιατί μειώνονται οι δημόσιες δαπάνες και δεν προσλαμβάνεται προσωπικό. Τότε αρέσαμε στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήταν αντιπολίτευση, τώρα δεν αρέσουμε γιατί είναι στην κυβέρνηση και συκοφαντούμε τη χώρα»
«Η κυβέρνηση πάνω από την υγεία του πολίτη, των ασθενών βάζει το πολιτικό συμφέρον. Είναι σαφές αυτό πια. Εμείς δεν είμαστε ΚΕΕΛΠΝΟ να αλλάζουν τις διοικήσεις στο συνδικάτο» πρόσθεσε ο κ. Γιαννάκος.
Ακούστε το ηχητικό:


2 σχόλια

  1. Και να ξέρατε κακομοίρηδες και οι ΔΥΟ το τι σας ετοιμάζει η Γερμανία!!!!

    Κλείσιμο Β! αξιολόγησης ΔΕΝ ΘΑ υπάρξει..

    Όσο για τους συνδικαλιστές θα σας επιτρέπουν τον συνδικαλισμό μετά από το πέρα της εργασίας σας..προνόμια παπαλα , χρήματα παπαλα να τα λαμβάνετε από τα μέλη σας..

    Δενθέλουν ιατρούς, θέλουν τηλεϊατρική ..Η διάγνωση και εξετάσεις θα γίνονται μέσα από υπολογιστές, θα λειτουργεί (κάτι σαν εφαρμογή) από τα έξυπνα τηλέφωνα...αν χρειασθείτε επέμβαση ίσως να σας την κάνει ένας ιατρός που ούτε θα τον δείτε ποτέ στην ζωή σας με ένα το ρομπότ και η αναρρώσει σας θα έχει προσδόκιμο ζωής π.χ έκανες επέμβαση καρδιάς, δεν επανηλθες σε δυο ήμερες θα αποσυνδέσει..Ποιος είσαι; ο Σουμάχερ να σε συντηρούν!!!!

    Ηρεμήστε μεχρι ΌΛΟΙ μεχρι τα μέσα του Φεβρουάριου να δούμε που το ΠΆΝΕ οι απόγονοι τον ΝΑΖΊ... ο ΤΡΑΜ, ο Πουτιν, οι Κινέζοι...και μετά βλέπουμε....πάντως η μαντάμ Μέρκελ και το ΔΝΤ=== Rothschild ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΉΣΗ Η ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ...

    Άλλα λάθει να μην κάνει η κυβέρνηση Τσιπρα που ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΜΕΤΡΆ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ..τι του έδωσαν και υπόγραψε ΜΕΤΡΆ κατά της Ρωσίας;;;τον λόγο τους??? ότι είναι ο λόγος τους είναι και ο κώλος τους...

    Κόψετε της ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΌΛΟΙ ΣΑΣ για ενάμιση ΜΗΝΆ ΗΛΊΘΙΟΙ..διότι το ίδιο έκαναν και του Σαμαρά...θέλουν να χτυπήσουν τον σοσιαλιστικό, αριστερό, κεντρώο, χώρο ώστε ΜΕΤΆ ΝΑ ΛΈΝΕ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ.. Η ΜΕ ΕΜΑΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...που και οι φασίστες είναι δικά τους παιδιά και αυτά.. που πότε τα ταΐζουν και πότε τα τρώνε..η δουλειά να γίνεται..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε απαίσια πράξη αυτόν τον ανθρώπων είναι μια ΚΡΑΥΓΉ για βοήθεια...Ο Θεός δεν έχει θρησκεία....


    αντιγραφή από Μαχάτμα Γκάντι και Zig Ziglar..

    Uros

    Ελευθερία δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις μετά από ΑΥΤΌ που σου κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση