GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Γεωργίου στην κηδεία του γιου του: Ήταν ήρεμος και όμορφος!

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός αθλητικογράφος συνόδεψε τον γιο του Τάσο, στην τελευταία του κατοικία. Ο 35χρονος νοσηλευόταν στη ...


Το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός αθλητικογράφος συνόδεψε τον γιο του Τάσο, στην τελευταία του κατοικία. Ο 35χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Τζάννειο, όπου μεταφέρθηκε μετά από εγκεφαλικό.

«Δεν έχω να πω τίποτα για τον Τάσακα! Η κλάση του ήταν τεράστια. Τον βρήκε αυτή η ατυχία της ασθένειας, ένα παιδί στο ενάμιση εκατομμύριο… Το όνειρό του ήταν να γίνει σκηνοθέτης, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει γιατί ήταν σε αναπηρική πολυθρόνα. Ήταν αγαπητός, είτε τον ήξεραν, είτε όχι», ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής La Biri Biri, ο Γιώργος Γεωργίου για τον γιο του που έφυγε σε ηλικία 35 ετών, νικημένος από σπάνια νόσο. 

«Έφυγε… έφυγε… Όταν έπαθε το εγκεφαλικό, η πίεσή του πήγε δύο! Μας είπαν οι γιατροί ότι εγκεφαλικά είναι νεκρός και η καρδιά του όσο αντέξει, αλλά δεν άντεξε πολύ, μία εβδομάδα. Η ασθένειa του στέρησε τα πάντα. Το μόνο καλό είναι ότι, όπως τον είδα τώρα, ήταν ήρεμος και όμορφος!».

Δείτε στο βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση